Look-Out

Het Palingshuis

Temse

Topbereidingen

Al jaren befaamd om zijn palingbereidingen en voor 2019-2020 ook nog eens door GVA uitgeroepen tot beste mosselrestaurant. Je moet het maar doen. Welnu, chef Coert Van Grasdorff doet het. Samen met ouders Remy en Annemie. Enthousiast. Met veel liefde voor het vak én voor hun gasten.

Coert kiest alleen Europese wilde paling. Topkwaliteit. Maar hij werkt even respectvol met alle andere seizoenproducten. Proef dus zeker eens van zijn asperges, in huis gekuiste Hollandse maatjes, Ierse zesrib, Noordzeetong, kreeft, oesters of Zeeuwse mosselen. Alles vers. Alles meesterlijk bereid. Alles duvels lekker.

Binnen in Het Palingshuis kunnen genieten is al een belevenis. Maar het wordt echt zot plezierig wanneer je plaats vindt op het grote terras aan de nieuw aangelegde promenade. Wees gerust: ook tussen lunchtijd en diner staat de keuken op scherp. Met snacks voor de wat kleinere honger, met verrassende gerechtjes en zo. Dat heerlijke zicht op de Schelde krijg je d’r zomaar bij.

Deel met uw vrienden:

gesloten op woensdagavond, donderdag en vrijdagmiddag • vrijdagavond open vanaf 18.00 uur • raadpleeg de website voor de openingsuren • rolstoelvriendelijk • tal van fiets- en wandelroutes nabij

 

  • Wilfordkaai 17, 9140 Temse, België
  • 03 – 771.03.70

Contacteer Het Palingshuis

Contacteer