Het Palingshuis
Temse
Het Palingshuis in Temse, geleid door de familie Van Grasdorff – moeder Annemie, vader Remi en hun zoon en chef Coert – is al meer dan vijftig jaar een echt familierestaurant. Deze populaire horecazaak biedt een (h)eerlijk Belgische keuken, waarin alleen verse kwaliteitsproducten van de beste leveranciers worden gebruikt. Denk aan Europese wilde paling, bereid in tartaarsaus, in ’t groen of in tomatensaus. Of aan de Zeeuwse mosselen, die tot de beste in de regio behoren en op drie verschillende manieren worden geserveerd. Een deskundige jury, in opdracht van een nationale krant, heeft enkele jaren geleden Het Palingshuis unaniem uitgeroepen tot het beste mosselrestaurant in de regio Waasland-Mechelen. Coert bereidt zijn palinggerechten zo voortreffelijk dat gasten van ver komen om ervan te proeven, en dat geldt ook voor zijn zeetong, kreeft en oesters. Alles wordt vers bereid, net zoals de populaire Ierse filet pur. Tijdens het wildseizoen zorgt Remi voor fantastisch vlees, wat het genieten daar aan de schilderachtige Schelde nog specialer maakt. In de namiddag kun je op het geweldige terras of binnen genieten van heerlijke snacks, verrassende drankjes en verrukkelijke zoetigheden. Ook na meer dan vijftig jaar blijft Het Palingshuis een plek waar je volop van kunt genieten.
(LIEFST TELEFONISCH RESERVEREN 24/24 UUR) raadpleeg de website voor de actuele openingsdagen en -uren • speciale menu’s voor groepen rolstoelvriendelijk • afhalen steeds mogelijk • gelegen vlakbij tal van fiets- en wandelroutes
- Wilfordkaai 17, 9140 Temse, België
- 03 – 771.03.70 (liefst telefonisch reserveren 24/24 uur)
- info@palingshuis.be