Look-Out

Marlou

Oosterzele

Duurzaam fine dining

Je komt van onder den toren vandaan, en je begint helemaal opnieuw. Met een compleet gerestyled interieur, een flitsend innoverende keuken, een nieuwe eetcultuur waarin duurzaamheid voorop staat. Koen – chef én wijnkenner par excellence – en Nathalie – maak kennis met een charmante gastvrouw die alles afweet van groenten en fruit – stralen. En ze laten hun gasten evenzeer stralen door originele gerechten te serveren die verfijnd, toegankelijk én betaalbaar zijn. Met zorgvuldige gekozen biologische wijntjes om het helemaal af te maken. Kiezen doen we à la carte, of we gaan voor het Marlou-menu (3 gangen). Daarnaast is er een middaglunch (2 gangen).

 

Alles in Marlou staat in het teken van ambachtelijk, biologisch en korte keten. Alles spreekt van aandacht voor onze planeet en hoe we daarin verantwoord kunnen evolueren, ook wanneer het om fine dining gaat. Voor de volledigheid: Margot en Louise, twee jongedames die tegelijk schattig én de dochters van Koen en Nathalie zijn, bleken de inspiratiebron voor de nieuwe naam van dit kwaliteitsrestaurant. Een prima voorteken.

Deel met uw vrienden:

open op maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag, donderdagavond, vrijdagmiddag, vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag en zondagavond • gesloten op maandagavond, dinsdagavond, woensdag (hele dag) en zaterdagmiddag

  • Dorp 91/1, 9860 Oosterzele, België
  • 09 – 362.38.79

Contacteer Marlou

Contacteer