Di’cha
Stekene
Di’cha is Spaans voor ‘gelukzaligheid’. Hier is het een ‘fully fledged’ restaurant waar chef-kok Gregory en gastvrouw Peggy met een verrassend smaakconcept uitpakken. Je proef er onder meer klassiekers van binnenen buitenlands rundvlees (Holstein, Aberdeen, Iers, Simmental, Argentijns) gegrild op de Josper houtskooloven. Ook scampi’s worden op die manier bereid. Het vlees dat op je bord komt, wordt steeds met de grootste zorg geselecteerd en verder gerijpt in de eigen rijpingskast. De bereiding zelf is een perfect uitgevoerd, een intensief ritueel dat enige tijd vergt, maar wat op tafel komt, is dan ook meer dan de moeite waard. In afwachting kun je met plezier kiezen uit het aanbod gerechtjes ‘to share’ met je favoriete drankje erbij. Wat volgt is nog meer beleving: als bevoorrechte gast zie je hoe je vlees afgesneden wordt (gewicht naar keuze), en krijg je het achteraf perfect gekruid en gerild aan tafel gepresenteerd. Op die manier blijft het zijn natuurlijke smaken en textuur behouden. Om de voorbereidingen vlot te laten verlopen, werkt restaurant Di’cha enkel met reserveringen, wat alweer de unieke kwaliteit van de selecte vleessoorten ten goede komt. Een ervaring waarvoor je beslist snel terugkeert.
voor de actuele openingsuren en -dagen: zie website – ruime parking
- Korte Dweersstraat 9, 9190 Stekene, België
- 03 – 779.70.19
- info@dicha.be