Look-Out

De Klokkeput

Sint-Martens-Latem

Karakter!

Niets is zo uniek als de poëzie, de rust en de authenticiteit te ervaren van het bekende kunstenaarsdorp Sint-Martens-Latem. In restaurant De Klokkeput of café De Kerkenhoek, bijvoorbeeld, allebei vlakbij de Leie-oevers en de pittoreske kerk.

In elk seizoen weten beide horecazaken van zaakvoerders Sabine en Patrick te charmeren. Op het verwarmde, zuiders aandoende terras, of binnen, aan één van de gezellige tafels.

In De Klokkeput regeren de meest smaakvolle producten en gerechten van het moment en het seizoen: kreeft, steak tartaar (aan tafel bereid!), king krab, niertjes, kalfszwezeriken, côte à l’os Limousin en andere culinaire succesnummers zoals fondue, asperges, hoppescheuten en wildgerechten. Bijzonder populair zijn de weeklunch en het smakelijke maandmenu in drie gangen.

Vlakbij bevindt zich het gezellige café De Kerkenhoek. Hier kom je voor een frisse pint, een warmmaker of trendy drankje. Een fantastische tuin, verwarmde terrassen, gezellige zithoeken, een petanquebaan en een schitterende plataan doen de bezoeker spontaan aan het zuiden denken.

Op vrijdag en zaterdag staat een dj tot je dienst. De Kerkenhoek leent zich ook als de perfecte locatie voor een barbecue tot maximum 200 personen.

 

Deel met uw vrienden:

7/7 open • keuken doorlopend open vanaf 12.00 uur

tal van kindergerechten • groepsmenu’s op aanvraag • privéparking aan de overkant, achter Kerkenhoek • openbare aanlegsteiger aan de Leie op 30 meter

  • Dorp 8, 9830 Sint-Martens-Latem, België
  • 09 − 282.47.75

Reserveer online

Reserveer