Look-Out

De Blauwe Artisjok

Merelbeke

Met stip voor fijnproevers

De populariteit van De Blauwe Artisjok heeft zo haar lekkere redenen: in de keuken zorgt chef Kurt immers met heerlijke à la carte-gerechten en een pure productkeuken voor het nodige vuurwerk en een enorme smaak-intensiteit.

Geen lange kaart hier, maar een bewust vers aanbod dat zoveel als mogelijk de seizoenen en het markt­aanbod respecteert. Kurt werkt trouwens enkel met wat de beste leveranciers hem leveren. Gastvrouw Nathalie ontvangt intussen elke gast op een persoonlijke manier en geeft  met plezier advies bij de verschillende menu’s.

Noteer zeker het seizoengebonden suggestiemenu (al vanaf € 50 voor vier gangen), het wisselend samengesteld marktmenu (€ 42 – met geselecteerde wijnen: € 65,50) of de smakelijke zakenlunch (€ 32,50) in drie gangen.

Bij goed weer van dat alles kunnen genieten op het Provençaalse terras achteraan, dat is pas leven. Reken daarbij een interessante wine pairing en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en je weet weer waarom we De Blauwe Artisjok met stip aanduiden.

 

Deel met uw vrienden:

gesloten op dinsdagavond, woensdag gans de dag, zaterdagmiddag en zondagavond

eigen parking • groepen tot 56 personen welkom • eindejaarperiode traiteurdienst • ginkaart met meer dan 20 referenties

  • Gaversesteenweg 182, 9820 Merelbeke, België
  • 09 – 231.79.28

Reserveer online

Reserveer