Look-Out

De Biek

Moorsel

Geweldige culinaire reis

Moorselse mooie, gastronomische grote, héérlijke hotspot: daarom houden wij zo van De Biek, een oude brouwerij die is uitgegroeid tot een nieuwe ontmoetingsplaats voor vrienden van de smaak. En smaak, die krijg je hier in overvloed.

Dat kader: knap, klasse en met karakter! Dat terras: een topper én oase van rust op zwoele zomeravonden. Die keuken: geprezen door Michelin, aanbeden door fervente culi’s. De chef is dan ook een vakman met passie, die kookt met kruiden en topproducten uit de eigen (achter)tuin.

Laat je meenemen op een geweldige culinaire reis met schitterende seizoengerechten en oogstrelende borden. Geniet van het verfijnde Degustatiemenu, de uitgebreide keuze à la carte of de mooie middaglunch. De Biek, da’s altijd een superavondje uit…

Dat goed gevoel nog wat langer vasthouden? Dan lonken 16 comfortabele luxekamers. Je merkt het al: ook overnachten, feesten en vergaderen doe je hier in absolute stijl.

Deel met uw vrienden:

keuken open van 12.00 tot 13.30 uur & van 19.00 tot 20.30 uur • gesloten op zaterdagmiddag, zondagavond en maandag • hotel open 7/7

feestjes tot 60 personen (zittend), seminaries tot 80

  • Moorsel Dorp 3, 9310 Moorsel
  • 053 – 60.76.40

Contacteer De Biek

Contacteer