Look-Out

Brasserie Jolie

Zele

Fijnproevers aan het feest

Sinds 2014 is Philip Oszlanszky zaakvoerder en gids bij een reis doorheen de wereld van exclusieve gerechten bij Brasserie Jolie. Al gauw werd het een groot succes in Zele en omstreek. De warmte en charme van zijn toegankelijke eethuis in het Waasland spreken al meteen aan en dit ook door hun opvallend speciaal interieur.

Chef kok Michiel Van Bockhoven brengt een exclusieve wereldkeuken op hoogstaand niveau. Marktverse maar vooral speciale combinaties zeer exclusief gebracht hebben zijn voorkeur. Moet je die vol au vent met traag gegaard buikspek maar eens proeven. Er word veel aandacht geschonken aan presentatie en afwerkingen aan tafel.

Gastheren Philip Oszlanszky en Anzalone Andres verwelkomen je in een zeer losse
en aangename sfeer. Brasserie Jolie staat gekend in omstreek voor de positieve en fijne energie die er heerst. Alles kan en mag en niets is voor hen te veel. Het jonge en dynamische team zorgt voor een optimaal genot en atmosfeer. Speciale gerijpte vleessoorten zoals kamelenvlees en bison zijn hier te krijgen. Ook serveren ze hun desserts op een zeer artistieke manier zoals met rook en aroma’s aan tafel. Ook worden hier voor vegetariërs en veganisten speciale gerechten gecreëerd. Brasserie Jolie is een gekend en vaste waarde voor fijnproevers in Zele en omstreek.

Deel met uw vrienden:

open op maandag, donderdag, vrijdag en zondag van 12.00 tot 22.00 uur
dinsdag (marktdag) open van 09.00 tot 22.00 uur • zaterdag open van 18.00 tot 22.00 uur • gesloten zaterdagmiddag en woensdag gans de dag

parking voor de deur • koffietafels, rouwmaaltijden en recepties tot 50 personen mogelijk – ontdek het heerlijk vernieuwd terras vooraan

  • Heilig Hartplein 2, 9240 Zele, België
  • 052 – 45.41.10