Look-Out

D’Oude Schuur

Sint-Martens-Latem

Topwijnen, verrukkelijke keuken

In kunstenaarsdorp Sint-Martens-Latem staat bij levensgenieters d’Oude Schuur al decennialang met stip aangeduid. Steven D’hoye zorgt daar telkens weer voor culinair vuurwerk. Zonder toegevingen en enkel met de beste ingrediënten.

De menu’s en de vaste kaart getuigen van een klassieke keuken met frisse, hedendaagse accenten. Nogal wat bezoekers tippen op het Fijnproeversmenu in vijf gangen (€ 75) of het Maandmenu. Al naar gelang het seizoen geniet je van coquilles, hoppescheuten, asperges, Oosterscheldekreeften, fazanten, oesters, babykreeften, wild enz.

Aanraders zijn zeker ook de bouillabaisse, de tarbot op de haardgrill tijdens de winter, de kalfszwezeriken, de kalfsniertjes en de niet te versmaden huisgemaakte garnaalkroketten. Wijnen vormen een aparte belevenis in d’ Oude Schuur.

Uit het mooie wijnboek blijkt de passie voor bourgognes zoals de befaamde Domaine Rousseau en Pierre-Yves Colin-Morey. Ook aangepaste kasteelwijnen bij de menu’s – voor zo’n € 25 à € 30 – zijn smakelijke opties.

 

Deel met uw vrienden:

open van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 21.00 uur • woensdag en donderdag gesloten

privéfeestjes tot 16 personen in apart zaaltje mogelijk

  • Baarle-Frankrijkstraat 1, 9830 Sint-Martens-Latem, België
  • 09 − 282.33.65

Reserveer online

Reserveer