Look-Out

Bom Dia

Wemeldinge (NL)

Wemeldinge op z’n lekkerst

Wie er geweest is, raakt er echt niet meer weg. Waarom ook? Bom Dia is een veel te toffe plek omdat de hele beleving gewoon hemels is. Een rijk gevulde tafel op dat heerlijke terras aan de kop van de marina met zicht op de Oosterschelde: tja, daar kan een mens gewoon niet aan weerstaan. Wat op de tafel komt, is ook niet min: een plateau fruits de mer als nergens anders, een ‘surf en turf’ voor de avontuurlijken, vleesgerechten voor de liefhebbers, leuke kindermenu’s en de smakelijkste mosselen, oesters, kreeft en krab. Overigens, de oesters prijken op elf verschillende bereidingswijzen op de kaart en voor de kreeft kun je kiezen uit maar liefst vijf varianten. Allemaal recht uit de zee of de Oosterschelde.

Ook binnen is het zalig toeven met je favoriete wijntje binnen handbereik. De gevarieerde wijnkaart, met zowel klassiekers als verrassende wereldwijntjes, maakt je op slag blij. Wie Culinair Zeeland echt wil ontdekken, moet zeker Bom Dia bezoeken. In eender welk seizoen. Want Bom Dia is daar de ideale thuishaven voor: gul, gastvrij, oprecht en bovenal smakelijk.

Deel met uw vrienden:

tijdens de zomer 7/7 open vanaf 11.00 uur – tijdens de winterperiode open op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag vanaf 11.00 uur – feesten mogelijk buiten het seizoen

  • Sluisplateau 30, 4424 BK Wemeldinge, Zeeland, Nederland
  • 0031 – 113.626.100

Contacteer Bom Dia

Contacteer