Look-Out

Haven Brasserie Bom Dia

Wemeldinge (NL)

Dit. Is. Zo. Lekker.

We geraakten hier niet weg. Veel te toffe plek, dit Bom Dia. Zo’n rijk gevulde tafel op dat heerlijke terras aan de kop van de marina met zicht op de Oosterschelde, da’s gewoon niet te weerstaan. Enne, voor die plateau fruits de mer mogen ze ons in het seizoen altijd wel in Wemeldinge verwachten. Mosselen, oesters, kreeft, krab… recht uit de zee of de Oosterschelde: helemaal ons ding.

Binnen is de verleiding al even groot. Een kaart met gerechten waarin vis, schaal- en schelpdieren de boventoon voeren, een ‘surf en turf’ voor de avontuurlijken, vleesgerechten voor de liefhebbers, leuke kindermenu’s… Met daar bovenop een wijnkaart die alleen maar vrolijk stemt. Culinair Zeeland wil je echt ontdekken. In eender welk seizoen. En Bom Dia is daar de ideale thuishaven voor: gul, gastvrij, oprecht en bovenal smakelijk. Wordt gevolgd.

Deel met uw vrienden:

tijdens de zomer 7/7 open vanaf 11.00 uur – tijdens de winterperiode open op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag vanaf 11.00 uur – feesten mogelijk buiten het seizoen

  • Sluisplateau 30, 4424 BK Wemeldinge, Zeeland, Nederland
  • 0031 – 113.626.100

Contacteer Haven Brasserie Bom Dia

Contacteer