Look-Out

L’Orchidée

Knokke-Heist

Unieke gerechten

Waar Knokke Thais leerde eten…: L’ Orchidee, op de Lippenslaan, is na 20 jaar een begrip. Topproducten van bij ons worden er op Thaise wijze bereid tot verfijnde gerechten die je nergens anders tegenkomt.

Gestoomde rog met rode kerrie, wilde gember, kokos en Thaise basilicum, bijvoorbeeld. Gegrilde kreeft met het fruit van de tamarinde. Of melkkalfskroon met exotische champignons en groenten in oestersaus.

Vincent Opstal en ladychef Chalor Kaenpet, die geregeld naar Thailand trekken om mee te blijven met de nieuwste keukentrends, laten niks aan het toeval over. Elke week komen verse ingrediënten en aromaten overgevlogen uit het Land van de Glimlach. En of je dat smaakt…

Over smaak gesproken: boek eens de privégastentafel, een uniek plekje om samen met je gezelschap te genieten van unieke gerechten… Maak trouwens ook eens kennis met de wijnkelder, waar 200 referenties je toelachen.

Deel met uw vrienden:

keuken open van 18.00 tot 0.00 uur • op zondagen en feestdagen open van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 0.00 uur • gesloten op woensdag

meeneemgerechten: 10% korting

  • Lippenslaan 130, 8300 Knokke-Heist, België
  • 050 − 62.38.84

Reserveer online

Reserveer