Look-Out

Grand Cru

Brugge

Made by Degraeve Yvo

Laureaat/ Lauréat ‘British Meat’ • Laureaat/ Lauréat ‘Beste Juniorkok van België’/‘Meilleur jeune cuisinier de Belgique’: Club Gastronomie • Laureaat/ Lauréat ‘Beste Visgerecht van het Jaar’/‘Meilleur cuisinier de poisson de l’année’: Vlam • Laureaat/ Lauréat ‘Beste Wildkok van België’/‘Meilleur cuisinier de gibier de Belgique’: Club Sint-Hubert Gourmand • Laureaat/ Lauréat ‘Banquet d’Or’ • Finalist/Finaliste ‘Eerst Kok van België’/Premier Cuisinier de Belgique: Club Prosper Montagné • Finalist /Finaliste ‘Bocuse d’Or’ • Laureaat / Lauréat ‘Pierre Taitinger’: Culinaire Prijs Nationaal/ Prix Culinaire National • Finalist/Finaliste ‘Pierre Taitinger’: Culinaire Prijs Internationaal Paris/ Prix Culinaire International Paris Werd in 2000 waardig geacht deel uit te maken van de vereniging der ‘Meesterkoks van België. A été estimé en 2000 digne de faire partie de l’association des ‘Maîtres Queux de Belgique’.

Deel met uw vrienden:

www.brasseriegrandcru.be

 

open van maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur & van 19.00 tot 21.00 uur • zaterdagavond open van 18.00 tot 21.00 uur • gesloten zaterdagmiddag en zondag gans de dag • gezelschappen tot 35 personen welkom • mooi terras

  • Noorweegse Kaai 5, 8000 Brugge, België
  • 050 - 73.75.96

Contacteer Grand Cru

Contacteer