Look-Out

Sir Anthony Van Dijck

Antwerpen

Culinaire finesse

Terwijl twintig meter verderop het hectisch verkeer en honderden shoppers het straatbeeld domineren, is het in de Vlaeykensgang één grote rust. Sir Anthony Van Dijck is nog steeds een schilderijtje om in te tafelen. Schoonheid, stijl, klasse: alles is hier aanwezig. De 16de-eeuwse locatie mag dan uniek zijn, het is ook onversneden piekfijn tafelen in Sir Anthony Van Dijck. Daar staan chef Jöran De Backer en gastvrouw Natalie Wuestenbergs voor. Hun grote streven: de gasten in een open sfeer en een hoogstaand keukenaanbod betrekken. Jöran kookt in de geest van Escoffier, kweekt zijn eigen kruiden in een tuintje aan de rand van de stad en verwerkt kwaliteitsproducten in een dagelijks wisselend Lunchmenu (€ 45 voor 3 gangen) en een Gastronomisch Menu (4 of 5 gangen voor € 59 en € 70) waar grote, pure gerechten hand in hand gaan met kleine, fijne tra¬dities. Zo is de champagne Edmond Roussin al een halve eeuw het parelend -huisaperitief. Klinken, en genieten maar…

Deel met uw vrienden:

’s middags open vanaf 12.00 uur, ’s avonds vanaf 18.30 uur • zondag en maandag gesloten • feesten tot 120 personen • vergaderzalen tot 35 personen • parkeren in parking Brabo

  • Oude Koornmarkt 16, 2000 Antwerpen, België
  • 03 – 231.61.70

Contacteer Sir Anthony Van Dijck

Contacteer