Look-Out

Sir Anthony Van Dijck

antwerpen

Historisch restaurant

Het is in de opvallend rustige, mooie Vlaeykensgang (anno 1557) dat Sir Anthony Van Dijck al 45 jaar betovert. Niet alleen is de locatie van dit klassieke restaurant uitzonderlijk, ook de tafelervaringen die chef Jöran De Backer, gastvrouw Natalie Wuestenbergs en maître Paul Scharpé (al 23 jaar trouw aan het huis) realiseren, zijn uniek in het genre.

 Wat zij op het bord brengen, is volledig afhankelijk van de aanvoer van het moment en de mogelijkheden van de seizoenen. ’s Middags proef je dat in een dagelijks wisselend Lunchmenu, ’s avonds in het Gastronomisch Menu in 4 of 5 gangen. Verwacht je aan erg smaakvolle stillevens met een eigentijdse look, klassiek bereid met eerbied voor eersteklas ingrediënten en kwaliteitsproducten, afgewerkt met kruiden uit eigen tuin.

 Toasten op zoveel liefde voor gastronomische schoonheid doe je met een glas champagne Edmond Roussing, sinds 42 jaar een vaste waarde op de kaart.

 Reserveren kan via de website met reserveringsmodule. Gloednieuw zijn de 4 ruimtes voor vergaderingen.

Deel met uw vrienden:

’s middags open vanaf 12.00 uur, ’s avonds vanaf 18.30 uur • zondag en maandag gesloten groepen tot 80 personen steeds welkom • nieuw: 4 meeting rooms tot 26 personen

  • Oude Koornmarkt 16, 2000 Antwerpen, België
  • 03 – 231.61.70

Reserveer online

Reserveer