Look-Out

Sir Anthony Van Dijck

Antwerpen

Grote mijnheer

Nog voor je Sir Anthony Van Dijck binnenstapt, raak je al betoverd. De Vlaeykensgang, een wondermooi steegje in het oude Antwerpse stadscentrum, laat je wegdromen naar ververvlogen tijden.
En het dromen gaat verder van zodra je aan tafel gaat bij chef Jöran De Backer en gastvrouw Natalie Wuestenbergs. Gepassioneerde mensen met liefde voor de stiel. Vaklui met heel veel aandacht voor de gasten, authenticiteit en tradities van het huis. Zo is champagne Edmond Roussin al 46 jaar het huisaperitief. De krokant gebakken kalfszwezerik, bereid volgens het Escoffier-boekje, wijkt wegens succes nooit van de kaart.
Jöran en zijn team doen alles zelf, tot het kweken van hun eigen kruiden in een volkstuintje aan de rand van de stad toe, en verwerken dagverse kwaliteits­producten in een dagelijkse wisselend Lunchmenu (€ 42 voor 3 gangen) en een Gastronomisch Menu (4 of 5 gangen voor € 56 en € 67), klassiek bereid, eigentijds en oogstrelend afgeleverd. De kleine kamertjes in deze verscholen parel geven elk etentje nog extra glans en gezelligheid. Ook vergaderen en feesten doe je hier in absolute stijl, schoonheid én romantiek.

Deel met uw vrienden:

’s middags open vanaf 12.00 uur, ’s avonds vanaf 18.30 uur • zondag en maandag gesloten

feesten tot 80 personen • vergaderzalen tot 35 personen • parkeren in parking Brabo

  • Oude Koornmarkt 16, 2000 Antwerpen, België
  • 03 – 231.61.70

Contacteer Sir Anthony Van Dijck

Contacteer