Look-Out

Il Divino di Milano

Wuustwezel

Culinair Italië

In de gewezen pastorie van Gooreind valt sinds vorig jaar een knap Italiaans restaurant te ontdekken. De mooi samengestelde kaart en een uitgebreide selectie Italiaanse kwaliteitswijnen vertellen al meteen dat hier volgens de regels van de Italiaanse keuken gekookt wordt. Met passie. Met respect voor traditie, producten en seizoenen.

Geniet dus van de hartelijke ontvangst, van het sfeervolle interieur en van het grote, door groen omgeven terras. Maak in alle rust je keuze. Laat je verwennen door een sympathiek team dat samen met gastvrouw Sylvie zorgt voor een aangename culinaire belevenis.

Het koken en de bediening gebeurt in Il Divino di Milano trouwens door echte Italianen. Voor de originele pizza’s uit de opvallende Morello Forni-houtoven zorgt zelfs een Napolitaan. Alles is hier in huis bereid. Vers. Smakelijk. Uitnodigend. Om voor terug te keren. Niet vergeten: op tijd reserveren.

Deel met uw vrienden:

keuken op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 21.30 uur – op zondag van 12.00 tot 14.30 & van 17.00 tot 21.30 uur – dinsdag en woensdag gesloten

zeer mooi gelegen terras – ruime parkeergelegenheid vlakbij

  • Theo Verellenlaan 87, 2990 Wuustwezel, België
  • 03 – 283.09.00

Contacteer Il Divino di Milano

Contacteer