Look-Out

Oesterput 14

antwerpen

Machtig toch, dat zicht op de oesterputten. Op dé plek waar ze elke dag verse vis, schaal- en schelpdieren aan wal brengen. Hier, in Yerseke, staat chef Edwin Ossewaarde in zijn keuken klaar om al die producten – Zeelands glorie – tot hun volste recht te laten komen. Met plateaus fruits de mer die meteen overtuigen, met pure smaken en juiste texturen. Alles met respect voor de seizoenen klaargemaakt. Wat de zee schenkt, krijgt een mooie plaats op de kaart, natuurlijk. Maar ook vlees en – op zijn tijd – wild krijgen passende aandacht. Alles tegen de boeiende achtergrond van de zee, met dat heerlijke terras dat uitkijkt over de putten en de zekerheid dat in dit trendy restaurant het hele jaar door mooie culinaire uren te beleven vallen. Met Oosterscheldekreeft in april, bodemmosselen in het voorjaar, bodemoesters in september (check daarvoor ook de Oester Academy)… Het houdt niet op. Oesterput 14, modern, strak en toch aangenaam ingericht, blijft dan ook haar (Belgische) gasten verrassen. En met plezier ontvangen.

Deel met uw vrienden:

open dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 23.30 uur (binnenkomst tot 20.00 uur) gesloten zondag en maandag (in het winterseizoen ook op dinsdag gesloten)

www.oesterput14.nl