Look-Out

Di’cha

Stekene

Zalig grill-restaurant met online menukaart

Na 15 formidabele jaren heet brasserie Boskafeeke vanaf nu restaurant Di’cha, Spaans voor ‘gelukzaligheid’. Di’cha is het ‘fully fledged’ restaurant – nog altijd van chef-kok Gregory en gastvrouw Peggy – met een gloednieuw, verrassend concept rond uitmuntend binnen- en buitenlands rundvlees gegrild op de Josper houtskooloven. Het vlees is met zorg geselecteerd en verder gerijpt in de eigen rijpingskast. De bereiding zelf is een perfect uitgevoerd, intensief ritueel dat enige tijd vergt, maar wat op het bord verschijnt is dan ook zeer de moeite waard. In de wereld van restaurant Di’cha betekent dat: met plezier kiezen uit het aanbod gerechtjes ‘to share’ in afwachting van de gegrilde zaligheden die gaan komen. Intussen mogen de gasten het vlees laten afsnijden (gewicht naar keuze), en krijgen ze het gepresenteerd vooraleer het met veel respect gegrild wordt. Zo blijft het zijn natuurlijke smaken en textuur behouden. Genieten, savoureren, doe je dan in alle rust en kalmte. Preige begeleiders daarbij ontdek je beslist op de uitgebreide drankenkaart. Om de voorbereidingen vlot te laten verlopen, werkt restaurant Di’cha enkel met reserveringen, wat alweer de unieke kwaliteit van de selecte vleessoorten ten goede komt. Het smakenavontuur zelf beleef je in een huiselijke sfeer tegen de inspirerende achtergrond van de Stekense bossen. Een ervaring waarvoor je beslist terug zult keren. Net zoals de vele trouwe klanten, trouwens.

Deel met uw vrienden:

voor de actuele openingsuren en -dagen: zie website – ruime parking

  • Korte Dweersstraat 9, 9190 Stekene, België
  • 03 – 779.70.19
  • info@dicha.be

www.dicha.be