Look-Out

L’Excelsior

Brasschaat

Nieuwe stijl (en wat een stijl)

Steenlekkere gerechten, bediening met zwier, huiselijke sfeer… Excelsior nieuwe stijl, in hartje Brasschaat, heeft het allemaal. En wát een stijl…

Jackie Gyselinck, de voormalige souschef van sterrenrestaurant The Glorious, zet de kleine kaart op scherp, stuwt een verfrissende schwung door de keuken en kiest voor pure kwaliteitsproducten. Voor filet pur Simmentaler, tartaar van Piemonte of rundsvlees van De Laet-Van Haver, een internationaal begrip voor ‘uitmuntend’. Zeevruchten en vis zijn verser dan vers, de garnaalkroketten huisgemaakt.

In deze brasserie, waar het nooit stil is, doen ze het duidelijk allemaal ‘comme il faut’: hier eet je de enige echte tomaat garnaal met handgepelde Zeebrugse garnalen. Of de ware vol-au-vent de luxe, mét krokant gebakken zwezeriken. De lunch (€ 37 – voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) is nog zo’n smaakmaker.

Samen met de geüpgradede kaart kreeg ook het (verwarmde) terras een make-over: da’s vakantie vlakbij het gemeentepark van Brasschaat. Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van de vingerlikkende plannen die uitbaters Guy Cox en Hugues Comté de komende winter in petto hebben voor het Armand Reusensplein.

Deel met uw vrienden:

open van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 23.00 uur • op zaterdag
en zondag van 10.00 uur tot 23.00 uur • gesloten op maandag, met uitzondering van de feestdagen • ’s weekends is reserveren aanbevolen

 

  • Armand Reusensplein 9-11 2930 Brasschaat
  • 03 – 652.18.80

Contacteer L’Excelsior

Contacteer