Look-Out

Il Gambero Rosso

antwerpen

Siciliaanse passie

Ze staat toch maar weer klaar, de familie Rapaglia, om ons de vele culinaire genoegens van Trinacria te laten proeven. De kaart verleidt zoals altijd, en laat regelmatig een verrassende nieuwkomer verschijnen. En de wijnen, die blijven boeien en vragen om gedegusteerd te worden.

Sicilië is bij Il Gambero Rosso het leidmotief, gastvrijheid en prettige sfeer de gewoonte. Je vertrekt hier voldaan, en komt met plezier terug. De Italiaanse, zeg Siciliaanse, passie voor het goede leven proef je in elk gerecht dat uit Patrizio’s keuken vertrekt. Pizza’s, pasta’s, vis- en vleesgerechten, scampi’s, gamba’s, dolci… Genieten begint al bij het lezen van de kaart of bij het ontdekken van de suggesties.

Ga maar eens voor één van die lekkere huisgemaakte specialiteiten, laat zo’n uitnodigende gelato aanrukken en vooral… eindig nooit zonder een glaasje van de eigen limoncello. Eén van de tien redenen om naar Il Gambero Rosso in Malle te trekken, als het aan ons ligt.

Een andere is, dat je ook kunt kiezen uit de afhaalkaart. Even bellen, bestellen en afhalen volstaan, en de Italiaanse zon zal weldra thuis in je bord schijnen.

Deel met uw vrienden:

open op maandag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 22.00 uur • zaterdag open van 12.00 tot 14.00 uur & van 17.30 tot 22.00 uur  • zondag open van 12.00 tot 14.00 uur & van 17.00 tot 22.00 uur • dinsdag en woensdag gesloten romantisch terras achteraan • privéparking

  • Antwerpsesteenweg 441, Westmalle 2390 Malle, België
  • 03 – 312.24.85

Reserveer online

Reserveer