Look-Out

Hemelhoeve

Brasschaat

Peter Keijzer en Nathalie De Ceuninck zorgen in het bekende park van Brasschaat al vijf jaar voor hemels tafelen en dat voor een breed publiek. Chef-kok Kevin De Backer werkt in zijn Frans-Belgische keuken met uitsluitend basisproducten en creëert daarrond smakelijke, herkenbare gerechten met voornamelijk lokale ingrediënten. Noteer zeker de aanraders op de kaart zoals finger food, oesters, pasta’s, een tournedos Hemelhoeve op authentieke wijze, scampigerechten en toppers uit grootmoeders keuken (stoemp met worst, zuurkool…). De gasten laten zich in Hemelhoeve vaak ook verrassen door het keuzemenu. Tevens is de dagelijks veranderende lunch zeker een aanrader. Tijdens de namiddag gaat de andere hemelpoort speciaal voor de zoetebekken open. Zij kunnen zich tegoed doen aan zelfbereide pannenkoeken, oliebollen, ijs en de iconische ‘lacquemants’. Dat kan binnen in de Orangerie of de Hoeve, of op de twee prachtige terrassen. Helemaal ‘wow’ is het ontbijt met alles erop en eraan op zaterdag of zondag. Al vanaf ‘s morgens 9 uur kan jong en oud hier het servet aanbinden.

Deel met uw vrienden:

open op zaterdag en zondag van 09.00 tot 22.00 uur • keuken op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag open van 12.00 tot 22.00 uur • van april tot september en alle schoolvakanties 7/7 geopend, van oktober tot maart gesloten op dinsdag • gratis parkeren vlak in de buurt • groepen van 4 tot 100 personen welkom

www.hemelhoeve.be

Contacteer Hemelhoeve

Contacteer