Hemelhoeve
Brasschaat
In het park van Brasschaat wacht in De Hemelhoeve een betaalbaar en lekker intermezzo. Culinaire engelen met dienst zijn Peter Keijzer en gastvrouw Nathalie De Ceuninck. Al bijna vijf jaar bieden zij een natuurlijke keuken die dagelijks met de beste seizoenproducten werkt. Chef-kok Kevin De Backer zorgt er op zijn creatieve manier voor dat je met z’n tweetjes, met familie en vrienden de lekkerste specialiteiten op tafel krijgt. Denk: finger food, of à la carte de oesters, de pasta’s, een tournedos Hemelhoeve op authentieke wijze, scampigerechten, toppers uit grootmoeders keuken (stoemp met worst, zuurkool…), een lunch (€ 19 – ook op zaterdagmiddag), een Suggestiemenu en voor de zoetebekken pannenkoeken, oliebollen, ijs en de iconische lacquemants. Dat kan binnen in de Orangerie of de Hoeve, of op de twee prachtige terrassen. Helemaal ‘wow’ is het ontbijt op zaterdag of zondag. Voor € 18,50 kun je dan de dag niet beter en smakelijker starten.
op weekdagen open van 12.00 tot 22.00 uur • tijdens weekends open van 9.00 tot 22.00 uur • 7/7 open (behalve van oktober tot de paasvakantie: dinsdag gesloten) • feestdagen en schoolvakanties 7/7 open • gratis parkeren vlak in de buurt • groepen van 4 tot 100 personen welkom
- Azalealaan 3b, 2930 Brasschaat, België
- 03 – 346.66.66