Look-Out

Despert Wijnen

Sint-Job-in-'t-Goor

Your Wine and Spirits Partner

Na de overname van Les Châteaux uit Zandhoven begint Despert aan een nieuw hoofdstuk in haar 100-jarige verhaal. Het reeds uitgebreide aanbod van ‘your wine and spirits partner’ is dan ook gegroeid en daar kunnen de klanten van beide wijnspecialisten – particulieren, horeca en bedrijven – zich alleen maar beter bij voelen.
Ontdek in de eigentijds ingerichte showroom te Sint-Job-in-‘t-Goor onder meer het bijzondere assortiment grand cru’s en wijnen dat het Despert-gamma is komen vervoegen. Kom er kiezen uit de nu meer dan 600 kwalitatieve referenties, door Despert zorgvuldig geselecteerd in uitgezochte châteaux en wijndomeinen.
Beleef zeker eens de degustatieweekends – tweemaal per jaar – of de themadagen elke eerste zaterdag van de maand. Neem geregeld even de tijd om in de showroom een verrassend en nieuw wijnavontuur op te zoeken. Geniet van de gekende Despert-service: gedegen advies van een enthousiast team, dagelijkse leveringen…
Online bestellen? Kan altijd. De Despert-webshop is continu open! En volg ons op Facebook en Instagram: daar valt ook altijd wat te beleven.

Deel met uw vrienden:

doorlopend open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur • op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur • zondag gesloten

levering aan huis mogelijk • prachtige degustatieruimte boven voor 150 gasten • grote parking

  • Zagerijstraat 25, 2960 Sint-Job-in-'t-Goor, België
  • 03 – 238.05.84

Contacteer Despert Wijnen

Contacteer