Look-Out

De Kleine Toren van Baarland

Baarland, NL

Hemelse lunch, goddelijk diner

Een mooi dorpje, ergens tussen Goes en Middelburg, in de Zeeuwse polders. Een gereformeerde kerk die met stijl en smaak werd omgebouwd tot een oogstrelend restaurant.

Hiér, bij chef-kok Dennis van Nispen en maître-sommelier Jelle Capelle, ligt de hemel voor fijnproevers. ‘s Middags of ’s avonds, winter of zomer, de Kleine Toren is groots genieten, op elk moment van de dag, in elk seizoen.

Delicatessen uit Zuid-Beveland orkestreren de culinaire hoogmis waar De Kleine Toren van Baarland voor staat. A la carte flitsen signatuurgerechten als tartaar van ossenhaas met scheermes en oester, gemarineerde coquilles met eendenlever, krokante kalfszwezeriken of sabayon van zwarte bessen van de boerderij om de hoek.

Maar het visitekaartje van de chef zijn en blijven de memorabele menu’s: de driegangenlunch (€ 37), het viergangenmenu (€ 43 – uitbreiden naar zes gangen kan) en, als mooie producten op hun best zijn, het Menu Spécialité. Nu eens met Oosterscheldekreeft. Dan weer met fruits de mer. En in het seizoen met wild.

Ook de sacrale wijnkaart met klinkende klassiekers, minder bekende verrassingen en meer dan 15 wijnen per glas, swingt en zingt.

Deel met uw vrienden:

lunch: van 12.00 uur tot 14.00 uur • diner: vanaf 17.30 uur • op zondag vanaf 12.00 uur doorlopend geopend • maandag en dinsdag gesloten

terras vooraan

  • Nieuweweg 3, 4435 AB Baarland, Zeeland, Nederland
  • 0031 – 113.634.187

Reserveer online

Reserveer