Look-Out

De Kleine Toren van Baarland

Baarland, NL

Gastronomisch Zeeland

Steeds meer Vlamingen vinden de weg naar De Kleine Toren van Baarland. Terecht, wat ons betreft. We blijven onder de indruk van de setting: een oude kerk op wandelafstand van de Westerschelde die een intiem, elegant restaurant werd. En van die zee aan Zeeuwse delicatessen.
Chef-kok Dennis van Nispen surft graag op de golven van de Schelde en werkt hoofdzakelijk met streekproducten. Oesters, paling, mosselen, zwezeriken, scheermessen, coquilles, eendenlever en ander lokaal lekkers: Zuid-Beveland is hofleverancier van de keuken, die met de driegangenlunch (€ 38) en het viergangen­menu van de chef (€ 45 – uitbreiden naar vijf en zes gangen kan) twee gastronomische blikvangers aflevert. Naast de regelmatig wisselende vaste kaart, dan. Als het tijd is voor fruits de mer, Oosterscheldekreeft of wild, bouwt Dennis er elk jaar een Menu Spécialité rond. Intussen verwent maître-sommelier Jelle Capelle je met goede zorgen, uitstekende wijnen en dito advies. Zijn sacrale wijnkaart, met honderd referenties (van kleine verrassingen tot grote klassiekers), maakt deel uit van de culinaire hoogmis die De Kleine Toren van Baarland met veel glans opvoert.

Deel met uw vrienden:

lunch: donderdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur • diner: woensdag tot en met vrijdag vanaf 18.00 uur, op zaterdag vanaf 18.30 uur • op zondag vanaf 12.00 uur doorlopend open • maandag, dinsdag en woensdagmiddag gesloten

terras vooraan •  gratis parking voor de deur

  • Nieuweweg 3, 4435 AB Baarland, Zeeland, Nederland
  • 0031 – 113.634.187

Contacteer De Kleine Toren van Baarland

Contacteer