Look-Out

Transvaal

Ruddervoorde

Top speciaal

Dit jaar blazen chef-kok Stefaan Dekerf en echtgenote en gastvrouw Aaike Vanhove tien kaarsjes uit voor hun Transvaal. En nog steeds runnen ze dit eethuis met evenveel passie en toewijding. Bij Transvaal ligt de focus elke dag op het product en op de persoonlijke, vriendelijke ontvangst. De Frans-Belgische gerechten bestaan uit combinaties van seizoengebonden en eersteklas ingrediënten met de absolute focus op smaak. Tijdens hun vele reizen pikken Aaike en Stefaan altijd wel een ideetje mee dat in het eigen restaurant van nut kan zijn. Eethuis Transvaal werkt enkel met menu’s en dat weten de vele trouwe gasten zeker te appreciëren. Dat garandeert immers de versheid van de producten. Het Maandmenu staat € 47 (met aperitief, wijn en koffie € 75) en het viergangenmenu € 57 (met aperitief, wijn en koffie € 90). Ook voor de lunch (€ 30 – hoofdgerecht en dessert volgens marktaanbod) vinden de klanten (ook zakenlui) gemakkelijk de weg naar Transvaal.

Deel met uw vrienden:

RESERVEREN VIA WEBSITE www.eethuistransvaal.be

 

open van woensdag tot en met maandagmiddag vanaf 12u00 & vanaf 19u00 • gesloten op maandagavond en dinsdag • mooi tuinterras voor 22 gasten achteraan • privéparking • grote tafels voor gezelschappen tot 14 personen

  • SIJSLOSTRAAT 127 (2 MINUTEN VAN AFRIT E403) 8020 RUDDERVOORDE
  • 050 - 70.81.91