Look-Out

Ter Spinde

Jabbeke

What a feeling! Al 20 jaar lang

Een heerlijk kader, een warm onthaal, een vlotte bediening en een brede waaier topgerechten: in Ter Spinde gaat iedereen elke keer weer met volle goesting aan tafel. Ook de kleineren: die genieten van de leuke kindermenu’s en van de speeltoren.

Geweldige streekproducten uit de omliggende polders en de wisselende seizoenen zorgen voor de nodige inspiratie. Dat én passie voor de grill maakt van de gerechten een succes. In de Josper-oven worden de gegrilde côte a l’os, rib-eyes, onglets, picanha’s, reuzenbrochettes, visbrochettes, lamskroontjes, ribbetjes en andere grillspecialiteiten perfect bereid. Ze komen trouwens ook van ver om hier de paling te proeven.

Ter Spinde ligt aan het kanaal Brugge-Oostende, de bekende Stalhille-brug en het populaire fiets- en wandelnetwerk Brugs Ommeland. Haar heerlijke tearoom is dan ook een ideale stopplaats.

Bij mooi weer nodigt het zuiderse terras zowel klein als groot uit om uitgebreid te genieten. Geen terrasweer? Dan brengen Katrien, Steven en hun team met hun warme, persoonlijke aanpak de zon in het restaurant en in je hart.

Deel met uw vrienden:

doorlopend open vanaf 11u30 • dinsdag en woensdag gesloten – vanaf 1 oktober tot 1 maart: maandag, dinsdag en woensdag gesloten

 ideale locatie voor babyborrels, feesten en rouwmaaltijden tot 130 personen • gezellig terras en speeltoren

  • Stationsstraat 174, 8490 Jabbeke, België
  • 050 – 81.44.48

Contacteer Ter Spinde

Contacteer