Look-Out

Ter Bos

Rumbeke

Dat heeft goed gesmaakt!

Chef-kok Fabrice Loones en echtgenote Charlotte Embo hebben in een kwarteeuw van Ter Bos een bijzonder en populair restaurant gemaakt. Dankzij een inventieve Frans-Belgische keuken, een gastvrij onthaal en democratische prijzen weten ze de levensgenieters steeds naar Rumbeke te loodsen.

De productkeuken van Ter Bos bruist van intensiteit en wordt hedendaags gebracht. Proef zeker eens de specialiteiten van het huis: de paling in ’t groen of de huisbereide garnaalkroketten. Elke maand biedt het succesmenu een selectie heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Op weekdagen en op zaterdagmiddag volgen een dagmenu en het lunchmenu het ritme van de seizoenen.

Ter Bos beschikt eveneens over een prachtig tuinterras, door groen omgeven, waar ook de allerkleinsten veilig kunnen ravotten. Het recentelijk gerenoveerde restaurant vormt trouwens het ideale kader voor familie- en andere feestjes. En met de geschenkbon van Ter Bos scoor je altijd! Honger gekregen? Verzeker je dan van jouw tafel via het gebruiksvriendelijke reservatiesysteem op de actuele website.

Deel met uw vrienden:

keuken open op maandag, dinsdag en donderdag van 11.45 tot 13.45 uur • van vrijdag tot zondag van 11.45 tot 13.45 uur & van 18.30 tot 21.00 uur • woensdag gesloten • donderdagavond gesloten (behalve juli en augustus)

groepen tot 50 personen steeds welkom • lid van de Roeselaarse gastronomie van de Rodenbachstreek

 

 

  • Hoogstraat 155, Rumbeke 8800 Roeselare, België
  • 051 - 24.65.70

Contacteer Ter Bos

Contacteer