Look-Out

‘t Wit Kasteel

Kortrijk

Culinair sprookje

Er was eens… Sinds 2015 is ‘t Wit Kasteel een culinaire verademing in de regio en een bezoek laat niemand onberoerd. Het interieur weerspiegelt de bijzondere sfeer van een echt kasteel maar dan wel eentje met een grote toegankelijkheid.

Het zorgt er voor dat een breed publiek bij elk bezoek van de eerste tot de laatste seconde kan genieten van z’n tafelmomenten. Aperitieven, chillen, digestieven, lekker tafelen, zien en gezien worden in de classy, chique lounge: ziedaar het DNA van ’t Wit Kasteel.

Toppers zijn een verfijnde tweegangenlunch (€ 16), eigentijdse driegangenmenu’s, een all-in menu vanaf € 50, een uitgekiende lijst van seizoensuggesties, bistrogerechten, Franse en wereldwijnen. De wijnwand is een absolute eyecatcher. Moraal: culinaire sprookjes – met of zonder glazen muiltjes – worden steeds in een kasteel geschreven.

Deel met uw vrienden:

7 op 7 doorlopend open vanaf 11.30 uur

ruime parking • in- en outdoor kidscorner met elke zondag kinderanimatie • (communie)feestjes, events en seminaries in stijl • parking met drie laadpunten voor elektrische auto’s

 

  • Doorniksesteenweg 210, 8500 Kortrijk, België
  • 056 - 44.43.10

Contacteer ‘t Wit Kasteel

Contacteer