Look-Out

‘t Vistrapje

Oostende

IJzersterk

’t Vistrapje aan de Oostendse Visserskaai heeft een smakelijke historiek van bijna 40 jaar. Deze culinaire topper kreeg een nieuwe bemanning. Caroline Nevelsteen werd de passievolle chef en intussen kwamen ook ma en pa Kris en Christel en ook broer Hans aan boord.

Aan de Frans-Belgische keuken werd niet geraakt maar de specialiteiten kregen een creatievere twist. Vandaag biedt ‘t Vistrapje een gevarieerde kaart, waar klassiekers hand in hand gaan met een aantal boeiende menu’s: het Menu Gourmet (€ 37 – 4 gangen met keuze uit 4 voor- en 4 hoofdgerechten), het Maandmenu (€ 54) en het Kreeftenmenu (€ 75).

De kwaliteitsproducten worden liefst lokaal gekocht en altijd met zin voor smaak en creativiteit bereid. De uitgebreide kaart met tal van Franse toppers en wereldwijnen garandeert een topmaaltijd.

Steeds heb je een heerlijk zicht op de Visserskaai en bij goed weer is op het terras vooraan een viertal tafeltjes vrij. Overnachten? Boven ’t Vistrapje zijn vier comfortabele kamers beschikbaar.

Deel met uw vrienden:

gesloten op maandag en dinsdag • de middagservice start om 12.00 uur en de avondservice om 18.15 uur

  • Visserskaai 37, 8400 Oostende, België
  • 059 – 80.23.82
  • 0470-390.724