Look-Out

‘t Ponton

Nieuwpoort

Totaalgenieten aan onze kust

Ook op het nieuwe adres vlakbij de vismijn van Nieuwpoort weet ‘t Ponton ieders culinaire hart te veroveren. De moderne gevel valt mooi op tussen de klassieke omliggende huizen, binnen is het minimalistische huiselijkheid die de boventoon voert. Puurheid, zo luidt hier het credo.

De vaste kaart kiest voor kwaliteit en vermeldt ook een versmarktmenu (€ 42) en een menu tegen € 35. Zo kan de keuken de versheid van de producten garanderen en inspelen op het gevarieerde lekkers dat de markt en de vismijn te bieden hebben.

Achteraan het restaurant ligt een romantische binnentuin waar je, beschut tegen de wind, van uitstekend gerechten, een prima service en eerlijke prijzen kunt genieten

Op 5 minuten van het restaurant verleng je al die tafelgenoegens met een verblijf in een van de drie ruime en luxueus ingerichte kamers met aparte badkamer en alle comfort. ’s Morgens is een heerlijk ontbijtbuffet het begin van een onvergetelijk verblijf aan onze kust.

Deel met uw vrienden:

keuken open van 12.00 uur tot 14.30 uur & van 18.00 uur tot 21.00 uur • groepen groter dan 8 personen enkel met vooraf besproken menu – gesloten op maandag en dinsdag (in juli en augustus enkel op maandag)

gratis parking vlakbij

  • Havenstraat 1, 8620 Nieuwpoort, België
  • 058 – 62.68.72

Reserveer online

Reserveer