Look-Out

‘t Beukenhof

Vichte

Betaalbaar tafelen

Beukenhof, het restaurant van chef-kok Didier en gastheer Kenny, is heel toegankelijk. Door de trendy inrichting, de aandacht voor details en de persoonlijke bediening slagen Didier en Kenny er perfect in om een charmant huiskamergevoel te creëren. Horeca-ervaring genoeg voor dit duo dat tien jaar lang in hartje Oudenaarde een restaurant had.

Beukenhof presenteert een lichte Frans-Belgische keuken én een boeiende kaart. ’s Middags ga je voor een smakelijke lunch (vanaf € 16 – twee gangen) of een businesslunch (€ 32 – drie gangen). Populair is het Maandmenu (€ 46 – met wijnarrangement € 64). Het terras is helemaal vernieuwd en voor de kids is er een aparte speelruimte met Netflix, puzzels, tekengerei enz.

Het kasteel uit 1877 beschikt verder ook over een polyvalente ruimte waar familie-, communie- en bedrijfsfeesten, babyborrels, recepties of seminaries tot 60 personen (recepties tot 100 gasten) kunnen doorgaan. Het is ook een ideale uitvalsbasis om prachtige wandelingen te organiseren via de oude kerk en kasteel Verhaeghe.

Deel met uw vrienden:

’s middags open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag • ook zaterdagavond open • gesloten op donderdag

private dining op vrijdagavond voor gezelschappen vanaf 10 personen

  • Beukenhofstraat 43, Vichte 8570 Anzegem, België
  • 0494 – 716.359

Contacteer ‘t Beukenhof

Contacteer