Look-Out

St. Cornil

Aalbeke

Huis van Belgische klassiekers

Heerlijk toch hoe een lekker bereid stuk vlees kan smaken. Een perfect gegrilde côte à l’os of een lamskroontje: bij St. Cornil in hartje Aalbeke smaken ze hemels. Drie generaties Duthoit waken dagelijks over de topkwaliteit, de vrijwel unieke gastvrijheid en de familiale service. Ervaring gekoppeld aan jeugdig dynamisme: ziedaar de kracht van St. Cornil.

St. Cornil heeft een bijzonder trouw publiek dat meermaals per maand langskomt. De beperkte kaart is opvallend en het meerkeuzemenu (€ 45) staat al meer dan 50 jaar garant voor een hoog niveau.

Voor dit bedrag wordt een aperitief van het huis geserveerd, een voorgerecht (keuze uit beenderhesp, Ardeense hesp, pastei van het huis, Parmaham met meloen of wildpaté), een hoofdgerecht (gegrilde côte à l’os of lamsribbetjes op de wijze van de chef, allemaal vergezeld van lekkere frietjes en salade) en een dessert (Irish coffee of ijs). Een halve fles rode of rosé of een biertje zijn eveneens in de prijs begrepen.

Wie het toch niet zo uitgebreid wil, kan één vleesgerecht, een bordje Ibericoham of een van de andere vleesspecialiteiten bestellen.

Deel met uw vrienden:

open van 12.00 tot 14.00 & van 19.30 tot 22.00 uur • gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen

parkeren vlakbij aan de kerk

  • Aalbekeplaats 15, 8511 Aalbeke
  • 056 – 41.35.23