Look-Out

Retro

Izegem

Menu’s om te ontdekken

Retro mag dan al bijna 30 jaar buitengewone tafelmomenten opleveren, door zich steeds weer opnieuw uit te vinden blijft het een bijzonder trendy restaurant. Daar waken gastheren Mathieu en Guy echt wel over. Het keukenteam kookt graag op gevoel, vertrekt vanuit verse, kwaliteitsvolle ingrediënten en laat vervolgens haar creativiteit werken.

Het resultaat is een pure keuken waarin de smaak primeert. De seizoenen en het marktaanbod spelen een prominente rol. Guy vind je trouwens ook op de vroegmarkt om er de mooiste ingrediënten te selecteren.

Kom je voor één gerecht? Prima! Maar ontdek naast de vaste kaart zeker ook eens het Retromenu (€ 50), het Marktmenu (€ 37), de Classic lunch (€ 30), de Zakenlunch (€ 39), het Côte-à-l’os Menu (€ 70), het Seniorenmenu (€ 30 – de tweede en vierde dinsdag van de maand) of van half mei tot einde september het Kreeftenmenu (€ 70 – drie gangen met wijn inbegrepen).

Een mooie stadstuin biedt een zonnig en groen alternatief om ontspannen buiten te tafelen op zomerse dagen. Op winterdagen zorgt de knetterende haard voor familiale gezelligheid en romantiek.

Deel met uw vrienden:

gesloten op zondagavond en maandag gans de dag • op zaterdagmiddag enkel voor groepen vanaf 8 personen

vlot bereikbaar vlakbij autosnelweg • gratis parkeren voor de deur • uitgebreide traiteurdienst

  • Meensestraat 159, 8870 Izegem, België
  • 051 – 30.03.06

Contacteer Retro

Contacteer