Look-Out

Oud Gemeentehuis

Jabbeke

Sfeer & schwung

Oud Gemeentehuis, pal tegenover de kerktoren van Varsenare, is een brasserie, dans- en aperitiefcafé waar je elk moment van de dag of avond kunt binnenspringen. In het cafégedeelte vooraan krijgen wereldverbeteraars, tooghangers en filosofen een stem. Het is zelfs geen uitzondering wanneer plots je favoriete Club-icoon naast je staat.

In de orangerie achteraan kun je de smakelijkste Frans-Belgische specialiteiten laten serveren. Vis- en vleesgerechten, salades en creatieve streek- en seizoenspecialiteiten spelen er de hoofdrol.

Fijnproevers gaan voor het Meerkeuzemenu Oud Gemeentehuis (keuze uit vier voor- en vier hoofdgerechten plus een dessert of Irish coffee).’s Middags zorgt een lunch in drie gangen voor een lekker buikje vol. En ook de kids kunnen zich volop amuseren. Buiten veilig en intens ravotten in de zandbak, het springkasteel of de speeltuin en tussendoor genieten van coole kidsgerechten en drankjes. Moet je trouwens die te gekke placemats eens bekijken…

Dé attractie in Oud Gemeentehuis is het (verwarmde) terras achteraan (250 personen). Elke vrijdag en zaterdagavond gaan vanaf 22 uur de stoelen aan de kant want dan wordt Oud Gemeentehuis getransformeerd tot een swingend danscafé.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open van 10.00 tot…. • keuken doorlopend open van 12.00 tot 22.00 uur • tearoom open van 14.30 tot 17.30 uur

gratis parking voor de deur • ideale locatie en speciale menu’s voor allerlei familie- en communiefeesten in de vernieuwde zaal met capaciteit tot 100 personen • alle formules mogelijk: feesten, babyborrels, rouwmaaltijden enz.

  • Oude Dorpsweg 70, Varsenare 8490 Jabbeke, België
  • 050 – 38.73.13

Contacteer Oud Gemeentehuis

Contacteer