Look-Out

Meubelen De Graeve

Oedelem

Wil je de beschikbare ruimte in je woning zo optimaal mogelijk benutten? Dan is maatwerk iets voor jou. Bij De Graeve kan je terecht voor modulaire meubelen, opbergruimte op maat en zelfs een volledige interieurinrichting in je eigen stijl.

Twee showrooms voor woon- en slaapcomfort – Advies aan huis – Gratis plan en offerte binnen de tien werkdagen – Gratis levering en plaatsing vanaf 1000 euro, binnen een straal van 50 km.

Compacter wonen is de tendens vandaag. En toch wil je het gevoel van ruimte niet
opgeven. Hoeft ook niet. Maatwerk en semimaatwerk zijn het pasklare antwoord
op heel wat interieuruitdagingen.

Gespecialiseerd in maatwerk.
Of je nu op zoek bent naar een gezellige sofa die net onder de vensterbank past, een dressing voor je slaapkamer of een oplossing om de wasmachine subtiel weg te werken, de maatwerkspecialisten van De Graeve weten raad. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo gaan de maatwerkoplossingen verder dan ingebouwde kasten. Ook meubelen kunnen modulair worden samengesteld. De breedte, zithoogte en -diepte van de zetel aanpassen? Dat kan. De tafel in het salon of de eetkamer langer maken? Komt voor elkaar.

Kwaliteit van plan tot plaatsing
Ervaren maatwerkspecialisten luisteren naar je wensen en verwachtingen, denken na over de optimale indeling van de ruimte en adviseren je over materialen, kleuren en stoffen voor een meubel op maat. Het finale ontwerp wordt gerealiseerd in samenwerking met betrouwbare maatwerkpartners en meubelmerken. En geplaatst door het eigen team
van De Graeve: vakkundig en vertrouwd. Je garantie voor een perfecte afwerking.

Deel met uw vrienden:

Open ma-za 9.30u – 18.30u, zo 13.30u – 18.30u, dinsdag gesloten – OOK OPEN OP ZONDAG!

  • Bruggestraat 75, Oedelem Beernem, België
  • 050 78 82 03