Look-Out

Lamon Traiteur

Roeselare

Pure delicatesse

Sinds 1874! En of Lamon Traiteur, een gastronomische delicatessenzaak in hartje Roeselare, een begrip is.

Foodie Mathieu Vanneste en zijn brigade jonge chefs staan je in de winkel bij met kennis van zaken en smaken, én met een heerlijk repertoire. De betere charcuterie. Healthy aperitiefhapjes (auberginekaviaar, yazara of humus met leuke toppings). Kwaliteitskazen. En elke dag een veertigtal gerechten, volgens de regels van de kunst en met finesse bereid, van vaderlandse vol-au-vent en salade Niçoise tot Japanse ramennoedels of Marokkaanse gehaktballetjes met couscous.

Bezoek over de vloer? Van tapas en antipasti kennen ze hier wat, én van topvlees: de exclusieve butcherplanken brengen de toppers van Dierendonck en The Butcher’s Store samen op één plat. Of wat dacht je van een ‘taco night at home’, een nieuw concept waarbij je gezellig thuis zélf je taco’s en quesadilla’s maakt en er nog een Spotify-playlist bijkrijgt. Fiësta, fun, o what a night!

Nu we toch goed bezig zijn: doe eens een ‘gelukzak’ cadeau. Met exclusieve, originele producten (olijfolies, award winnende pili nuts, wijnen,…) die niet alleen superlekker zijn, maar er ook nog eens keigaaf uitzien. 100 percent Lamon-style!

Deel met uw vrienden:

open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.30 uur • op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur • zondag gesloten • check Facebook en Instagram voor nog meer inspiratie en verleiding

  • Grote Markt 18, 8800 Roeselare, België
  • 051 – 20.02.70