Look-Out

La Cravache

Rekkem

Nu ook met bed & breakfast

Het restaurant van Koen Devos (lid van ‘33 Masterchefs of Belgium’) en Anja Verheye staat na 31 jaar nog altijd als een huis. Chef Koen brengt een eigentijdse, spitante keuken die spreekt van respect voor de seizoenen en voor verse (streek)producten. Pure smaken en aangenaam ogende gerechten die de gasten plezier doen, daar gaat het om.

Gastvrouw Anja is uw vriendelijke gids. Verneem van haar alles over wat de vaste kaart te bieden heeft. Ontdek het Zakenmenu (€ 40 – 3 gangen – weekmiddagen en weekavonden – verschillende keuzes bij elk gerecht) en het Marktmenu (€ 65 – 4 gangen). Geniet van het Degustatiemenu (€ 75 – 5 gangen) of reserveer het Kreeftenmenu (€ 75). Tijdens het weekend is er een apart menu (€ 45 – 3 gangen).

Nieuw: La Cravache heeft nu ook een mooie bed & breakfast met 2 ruime luxekamers en een suite. En nog meer nieuw: lunchen voor maximum 6 personen kan nu in een aparte ruimte!

Deel met uw vrienden:

gesloten op zondagavond, maandag en dinsdag gans de dag en zaterdagmiddag (behalve op aanvraag voor groepen en bijeenkomsten) • groepen tot 30 personen mogelijk • ruime privéparking en schitterend terras te midden het groen • eigen traiteurdienst

  • Gentstraat 215, 8930 Rekkem (grens Aalbeke-Moeskroen)
  • 056 – 42.67.87

Contacteer La Cravache

Contacteer