Look-Out

La Cravache

Rekkem

30 jaar hernieuwde gastronomie

La Cravache bevindt zich op een kleine heuvelrug vlakbij de Franse grens. Zaakvoerders Koen Devos en Anja Verheye ontvangen hier al dertig jaar hun gasten.

Met chef-kok Koen staat een sterke persoonlijkheid achter het fornuis. Hij serveert samen met zijn jong team gerechten die durf en karakter tonen. Ook na drie decennia blijft hij de fijnproevers verbazen met een inventieve productkeuken waarin alle ingrediënten creatief gecombineerd zijn tot pure en smaakvolle gerechten.

La Cravache heeft een beperkte, mooi samengestelde à la carte. Gastvrouw Anja zal je ook graag de verschillende menuformules voorstellen. Het Degustatiemenu (€ 75 – 5 gangen) spant de kroon. Daarnaast is er een inspirerend zakenmenu (€ 40 – 3 gangen) op weekmiddagen en -avonden met bij elk gerecht een verschillende keuze en nog een Marktmenu (€ 65 – 4 gangen). Het weekendmenu telt 3 gangen (€ 45). Na reservatie kan je van het populaire Kreeftenmenu (€75) genieten.

Koen Devos is lid van ‘33 Masterchefs of Belgium’ en dat laat zich duidelijk merken op je bord.

Deel met uw vrienden:

gesloten op zondagavond, maandag en dinsdag gans de dag en zaterdagmiddag (behalve op aanvraag voor groepen en bijeenkomsten)

groepen tot 30 personen mogelijk • ruime privéparking en schitterend terras te midden het groen • eigen traiteurdienst

  • Gentstraat 215, 8930 Rekkem (grens Aalbeke-Moeskroen)
  • 056 – 42.67.87

Contacteer La Cravache

Contacteer