Look-Out

GTV Telecom

Harelbeke

Audio-, video- en datacommunicatie

GTV is een nationale sleutelspeler op het gebied van spraak-, beeld en datacommunicatie. GTV biedt totaaloplossingen aan voor alle eindgebruikers, zowel kleine en middelgrote ondernemingen als corporate bedrijven.

GTV staat in voor een gegarandeerd engagement als betrouwbare leverancier met een no-nonsense-mentaliteit.

GTV – General Telecom Verbrugghe werd opgericht in 1976 door Filip Verbrugghe.

De activiteit werd opgestart in Wakken met als specialisatie zend- en ontvangstapparatuur. In 1989 kwam de ingebruikname van het nieuwe gebouwencomplex in Harelbeke. GTV werd in 1997 authorised Belgacom (het huidige Proximus) dealer. In 2000 wordt er aan de bestaande gebouwen een nieuwe vleugel bijgebouwd.

GTV beschikt over een 4500m² gebouwencomplex met showroom, kantoorruimte en eigen onderzoekslabo.

Onze core business is het aanbieden van kennis en een infrastructuur waar iedereen terecht kan voor al zijn telecommunicatie noden, zowel voor producten als diensten: GSM, smartphone en accessoires, Telefonie, GPS en Car-navigatie, Radiocom, Car Hifi en Alarm, Camerabewaking…

Verder wordt een ‘one time shopping concept’ aangeboden voor vrije beroepen, eenmanszaken en KMO’s.

GTV is exclusief Proximus partner sinds 1993 met een Business Center, een Carkit Installation Center en een Logistiek Center.

In 2009 verkreeg GTV de status van Unify – Siemens Plus Partner binnen het Unify – Siemens Go Forward Program. Dankzij de erkenning als Plus Partner zenden we naar onze bestaande en nieuwe klanten een sterk signaal uit dat GTV Telecom na meer dan 30 jaar nog steeds staat voor innovatie, kwaliteit en continuïteit en dit voor onze klanten die variëren van startende bedrijven tot overheidsinstanties en multinationals.

Deel met uw vrienden:

gesloten op zaterdag en zondag

  • Gentsesteenweg 125, 8530 Harelbeke, België
  • 056 73 07 30