Look-Out

Gastro Henri

Roeselare

Verfijnde totaalervaring

Gastro Henri is een vaste waarde geworden in de Roeselaarse regio. Chef en sympathieke zaakvoerder Jonas Aernout volgde Hotelschool Ter Duinen en stak zijn licht op in bekende binnen- en buitenlandse restaurants.

In zijn eigen Gastro Henri combineert hij gastronomie en verfijning tot een totaalbeleving. Naast de vaste kaart zijn er wekelijks nieuwe suggesties van de chef. Telkens zijn dat erg smakelijke gerechten waarin extra aandacht gaat naar creativiteit en zuiderse toetsen.

Het foodsharingconcept (€ 52 – € 69 wijn inbegrepen – zes gangen) zorgt alvast voor een unieke sfeer. Ook de lunch is top: (€ 25) met keuze uit soep of voorgerecht en vis of vlees als hoofdgerecht. Nadien volgen nog koffie of thee met diverse zoetigheden.

Zeker eens proeven: het Josper Menu (€ 45). Gastro Henri biedt een origineel, creatief concept met een lekkere keuken en een topbediening. Culinair plezier verzekerd!

Deel met uw vrienden:

open van 11.30 tot 14.00 uur & van 18.30 tot 22.00 uur • gesloten op zondag en maandag (uitgezonderd voor groepen van 25 tot 55 personen)

gezellig en verwarmd stadsterras

  • Henri Horriestraat 6-8, 8800 Roeselare, België
  • 051 – 22.05.22

Contacteer Gastro Henri

Contacteer