Look-Out

De Terp

Ramskapelle

5 jaar van het beste vlees genieten

Voor een vleesrestaurant ben je nergens beter dan bij echte beenhouwers. Welnu, Marnix en Christine van De Terp, hartje Ramskapelle, waren slagers pur sang. In zijn open keuken grilt Marnix het vlees en groenten op grote spiesen… en komt er vervolgens mee aan tafel. Pure restaurantbeleving en je proeft bovendien sappig, puur, mals en lekker gekruid topvlees. De korte keten op z’n best, want het vlees komt van b(r)oer-leverancier Ronny wiens runderen een paar weiden verder staan te grazen. Verser en natuurlijker vind je echt niet. Varkensvlees is van Brasvar, keurmerk voor uitzonderlijke kwaliteit. En alles, maar dan ook alles, wordt in eigen huis bereid. Er is één menu. Zorg ervoor dat je veel honger (en goesting) hebt, want je eet zoveel je maar wilt.

Deel met uw vrienden:

open van donderdag tot en met zondag van 18.00 tot 22.00 uur • groepen vanaf 20 personen steeds welkom terras achteraan voor aperitief of afzakkertje • gratis parking vlakbij

  • Ramskapellestraat 34, 8301 Ramskapelle
  • 050 – 66.90.18
  • info@deterp.be

www.deterp.be

Contacteer De Terp

Contacteer