De Goedendag
Lissewege
Lissewege openbaart zich nog steeds als een romantisch prentkaartje en centraal in dit poëtisch verhaal speelt Restaurant-Hostellerie De Goedendag al jaren een centrale rol. Wie binnenstapt, wacht perfect gedekte tafels, een onberispelijke service en weelderige smaken. Met dank aan Leen en Sacha Deblaere-De Prest die begin 2023 als bemanning van De Goedendag fungeren. Dat doen ze zonder afbreuk te doen aan de klassieke Frans-Belgische keuken. De krokant gebakken kalfszwezeriken, de heerlijke kreeftensoep met gamba’s en de aan tafel bereide steak tartaar met handgesneden frietjes en sla worden door fijnproevers nog steeds alom bejubeld. Ook tijdens het wildseizoen staat genieten hier centraal, denk aan hazenrug, fazant,… die nog in de zaal worden versneden. Hier geniet je van een vlot geserveerde meerkeuzelunch (vanaf € 29 van maandag tot zaterdag) of een uitgebreide seizoensmenu (vanaf € 42) die gastvrouw Leen graag zal toelichten. Uit de opvallende kelder, die de gasten al bij het binnenkomen ontdekken, komen bovendien de beste wijnen. Wie dit gastronomisch intermezzo wil bezegelen met een overnachting, kan een van de luxekamers boeken met mogelijkheid voor een sauna terwijl er ’s morgens een vorstelijk ontbijt wacht.
alle dagen open • gratis parkeergelegenheid • mooi terras • groepen en feesten tot 50 personen mogelijk
- Lisseweegsvaartje 2, 8380 Lissewege
- 050-54.53.35
- 0471-864.285
- info@degoedendag.be