Look-Out

De Geit

Bellegem-Zwevegem

Culinaire hemel

Het panorama rond restaurant de Geit blijft fascineren. Wie hier tafelt, mag zich echt bevoorrecht noemen. Gastheer Bert Vanhalle en een trouw keukenteam serveren creatieve gerechten en marktverse specialiteiten.

De kaart wordt aangevoerd door grillgerechten uit de authentieke Spaanse Mibrasa-grilloven. Dat levert culinair vuurwerk op zoals Pluma Iberico-varken, gamba’s, heerlijk sappige en malse vleesspecialiteiten, vis enz.

De variatie is grenzeloos met keuze van kreeft tot salade en pasta, van een lunch (€ 21 – soep, vis- of vleesgerecht en koffie) tot een Menu Carte Blanche (€ 49 – keuze uit vis- en vlees bij zowel voor- als hoofdgerecht plus dame blanche of Irish coffee).

De Geit is ook een fantastische locatie voor kinderen: die kunnen zich uitleven in de boomhut, bij de diertjes of in de speeltuin.

De Geit is met haar unieke buitenbar ook de ideale omgeving voor feestjes, meetings, bedrijfsevents (van 20 tot 200 personen), aperitief of tapas intermezzo.

Deel met uw vrienden:

van 1 oktober tot het voorjaar enkel op vrijdag, zaterdag en zondag doorlopend open • tijdens de zomer op dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag gesloten

gratis parking • heliport

  • Laatste Oortje 15, 8550 Bellegem-Zwevegem
  • 056 – 44.35.43

Contacteer De Geit

Contacteer