Look-Out

Chez Pierre / Hotel Maurice

Nieuwvliet (NL)

Het Grote Geluk in Nieuwvliet

Sinds afgelopen voorjaar zijn Greetje en Andy – West-Vlamingen van het zuiverste Noordzeewater – gastvrouw en gastheer van Bistro Chez Pierre en Hotel Maurice in Nieuwvliet. Beiden waren ze jarenlang de gezichten van Restaurant Céleste in Zuidzande. Op het nieuwe adres leggen ze nu hun ziel en zaligheid in een authentiek Zeeuws pareltje waar ‘gezelligheid’ en ‘ontstressen’ wel lijken uitgevonden te zijn.

Chef Andy weet in zijn avondbistro Chez Pierre de gasten te bekoren met een klassieke Franse keuken die hij een hedendaagse toets meegeeft. Op de interessante kaart maken we alvast prettig kennis met enkele menu’s, waaronder een mooi meerkeuzemenu.

Consumententip: waarom deze aangename tafelmomenten niet afronden met een overnachting in een van de 10 comfortabele, ruime kamers van Hotel Maurice? Ontwaken met een heerlijk ontbijt op 2 kilometer van het uitgestrekte Noordzeestrand: het zal je nog lang bijblijven… Fiets meegebracht? Dan kun je die handig wegzetten in de overdekte stalling.

Deel met uw vrienden:

hotel 7/7 dagen open • keuken avondbistro Chez Pierre open van 17.30 tot 20.30 uur • gesloten op dinsdag en woensdag, in juli en augustus enkel gesloten op dinsdag • actuele openingsuren steeds op de website • gratis privéparking op 200 meter

info@bistrochezpierre.nl en info@hotelmaurice.nl

www.bistrochezpierre.nl   www.hotelmaurice.nl

  • Dorpsstraat 18, 4504 AH Nieuwvliet, Zeeland, Nederland
  • 0031 – 117.850.536

Contacteer Chez Pierre / Hotel Maurice

Contacteer