Look-Out

Carlsberg

west-vlaanderen

Brewed solely from malt. No rice. No corn.

Sharing. In our nature. Since 1883. Toen we in 1883 in het Onderzoekslaboratorium van Carlsberg ontdekten hoe we gist konden zuiveren om beter bier te brouwen, besloot onze oprichter J.C. Jacobsen spontaan die doorbraak. Wat betekent dat? Elk goed bier in de wereld heeft waarschijnlijk een beetje van onze know-how in zich.

This beer gives back. Wij verbinden ons ertoe 30% van onze winst terug te geven aan de maatschappij via de Carlsberg Foundation, die meer dan 150 jaar geleden werd opgericht en die kunst, wetenschap en de verkenning van de ruimte steunt. Wat betekent dat? Elke Carlsberg die verkocht en geconsumeerd wordt, draagt bij tot een betere toekomst.

Brewing in pursuit of better. Bij Carlsberg zit het streven naar beter bier in ons DNA. Meer dan 100 jaar nadat onze stichter J.C. Jacobsen de kunst van het brouwen onder de knie kreeg, zijn we nog steeds op zoek naar manieren om ons bier te verbeteren. Wat betekent dat? We ontwikkelden een nog beter bier, 100% mout zonder enige toevoeging van maïs,
rijst of glucosesiroop.

Deel met uw vrienden: