Look-Out

Beukenhof

Vichte

Te gast in 19de-eeuws kasteel

In restaurant Beukenhof maken chef-kok Didier en gastheer Kenny elk moment onvergetelijk. Je bent dan wel te gast in een kasteel, maar door de mooie inrichting, de vele kleine details en de persoonlijke bediening slagen beiden er perfect in om een charmant huiskamergevoel voor jong en oud te creëren. Beukenhof presenteert een lichte Frans-Belgische keuken met ’s middags een democratisch geprijsde maar smakelijke tweegangenlunch (€ 20) of een businesslunch (€ 35 – drie gangen). Populair is het Maandmenu (€ 46 – € 64 met wijnarrangement).

 

Het terras is een hoera-locatie voor kinderen dankzij de aparte speelruimte met Netflix, puzzels, tekengerei enz. Het kasteel uit 1877 beschikt verder ook over een polyvalente ruimte waar allerlei familie-, communie- en bedrijfsfeesten, babyborrels, recepties of seminaries tot 60 personen kunnen doorgaan. Het is eveneens een ideale uitvalsbasis om prachtige wandelingen te organiseren via de oude kerk en kasteel Verhaeghe.

Deel met uw vrienden:

’s middags open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag • ook zaterdagavond open • gesloten op donderdag- private dining op vrijdagavond voor gezelschappen vanaf 15 personen

  • Beukenhofstraat 43, Vichte 8570 Anzegem, België
  • 0494 – 71.63.59

Contacteer Beukenhof

Contacteer