Look-Out

Beau Deco

Middelkerke

1.001 andere woonideeën

Bij Beau Deco, de bijzondere woonwereld van An Hoogland en Yves Asselman, kom je ogen te kort én krijg je inspiratie te over.

De boomstamtafels, van eigen makelij of – exclusief voor België – van UrbanSofa, zijn één voor één uniek, betaalbaar, en in alle maten en vormen verkrijgbaar. Ze worden gegarandeerd de eyecatcher in je living, b&b of restaurant. Door de grote stock kun je trouwens meteen jouw prachtstuk mee naar huis nemen.

In de 800 m² grote toonzaal in het Sea Shopping Center van Middelkerke vind je ook bijpassende stoelen, massieve kasten en zetels. Een 2-, 4- of 10-zitter? Een hoeksalon of chaise longue? Klassiek, landelijk of modern? Jij kiest (uit meer dan 200 stoffen en haast eindeloze mogelijkheden), Beau Deco en UrbanSofa doen de rest.

Vele decoratiestukken met dat tikkeltje meer – van potterie tot speciale verlichting, van vinyl placemats tot gietijzeren sloten – plaatsen de finishing touch. An en Yves speuren met passie en feeling voor schoonheid de wereld af, zodat hun winkel permanent nieuwe pareltjes in de aanbieding heeft. Pareltjes die je nergens anders vindt en die je woonkamer nog meer glans geven.

Merken / marques: J-Line Rivièra Maison Maison Berht UrbanSofa

Deel met uw vrienden:

open van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur • op zondagen en feestdagen open van 10.00 tot 15.00 uur • tijdens schoolvakanties ook open op maandag van 10.00 tot 18.00 uur • dinsdag gesloten

  • Lisdoddenstraat 11 (Sea Shopping Center), 8430 Middelkerke
  • 0477 – 295.575 of 0475 – 788.739

Contacteer Beau Deco

Contacteer