Look-Out

Bar Bôtan

Oostkamp

Bij het genot van een ‘pornstar martini’ even in de kaart neuzen. Dan lekker kiezen tussen de bites and starters – we zijn met z’n tweeën en willen wel sharen – om dan over te gaan tot de hamvraag: volgt nu een van ‘chef’s creations’ of wordt het een toppertje uit het ‘dry aged meat’-register? En hoe zullen we afsluiten? Heerlijke vragen zijn dat. Met de smakelijkste antwoorden. Chef-kok Glenn D’heygers laat ons in ieder geval nieuwsgierig kennismaken met zijn heel eigen, boeiende versie van de fusion- en wereldkeuken. Die brengt ons naar de Baltische landen, naar Iberië, naar Japan en ook naar ons eigen land. Altijd met die typerende smaaksensaties, altijd met die aparte insteek. Vis of vlees, Glenns gerechten blijven overtuigen. Dat doet ook die verfijnde tweegangenlunch, trouwens. Voeg daar dan de super positieve vibes van enthousiaste vriendin en gastvrouw Lisa Seys, de inzet van een sympathiek team en het creatieve interieur aan toe en je zit goed voor onvergetelijke culinaire momenten.

zaterdag en zondag gesloten andere dagen open van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 21.30 uur