Look-Out

Auberge L’Entrecôte

Kluisbergen

Romantiek tot in het bord

‘Verwennerij voor alle zintuigen’ – al elf jaar lang met de complimenten van chef Jan en echtgenote en gastvrouw Lucrèse – en ‘toplocatie’ – die heerlijke Vlaamse Ardennen – dat schetst restaurant en 3-sterrenhotel Auberge l’Entrecôte ten voeten uit.

Een fantastisch pand, lekker eten en drinken, genieten…, zijn er de codewoorden. Jan doet de inkopen zelf en denkt alleen aan uitstekende kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Moet je geproefd hebben: de huisgemaakte zwezerikkroketten, de kalfsrib natuur, de vers gemalen en bereide rundstartaar en het tussenribstuk van de chef. Dát zijn nog eens specialiteiten.

Méér weten? Kijk dan maar eens in de Michelingids van 2018. Gastvrouw Lucrèse geeft raad bij de gerechten, de suggesties en de passende wijnen. Zij zorgt voor mooi gedekte tafels, huiselijke gezelligheid én gelukkige gasten.

In de oranjerie of bij de gloed van de haard zie je de boten voorbijvaren en op het terras is het zuiden – met de monumentale skyline van Monaco erbij – niet veraf. Wie deze geluksmomenten wil verlengen, kan één van de tien romantische kamers boeken.

Deel met uw vrienden:

  • Pontstraat 61, 9690 Kluisbergen, België
  • 055 - 20.80.69

Reserveer online

Reserveer