Look-Out

Au Bistro

Nieuwpoort

Droom weg in een heerlijk kader

Zicht op de levendige vismijn, de zee, de sierlijke fonteinen, de vissersschepen en op de koop toe ook nog genieten van lokale verse producten, zo ziet de ideale wereld er in Nieuwpoort uit. In Restaurant Au Bistro.

Daar krijg je het lekkerste van de zee en het beste van het land op tafel. Daar levert chef Laurent Ghys in zijn open keuken al ruim zes jaar vakwerk af. Daar kunnen de gasten echt genieten. Kreeft, bouillabaisse van Noordzeevis, plateau fruits de mer en coquilles zijn populaire klassiekers in Au Bistro.

Laurents kaart wisselt regelmatig zodat seizoenproducten en versheid optimaal tot hun recht komen. Vleesliefhebbers vinden hun gading bij een Ierse rib-eye, een lamskroontje en ganzenlever. Noteer zeker de lunch (€ 21 – ook op zaterdagmiddag) en het suggestiemenu (€ 38) dat elke maand verandert.

Het prachtig Normandische decor met veel hout en nostalgische zwartwit foto’s, het vernieuwde terras en de joviale bediening maken het plaatje compleet.

Deel met uw vrienden:

open van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 21.00 uur • maandag en dinsdag gesloten (in vakantieperiodes enkel maandag gesloten)

gratis parking • tram stopt voor de deur • groepen tot 30 personen welkom

  • Kaai 23, 8620 Nieuwpoort, België
  • 058 – 24.14.84