Look-Out

Amuse Feestzaal

Meulebeke

10 jaar verwennerij voor jezelf en je gasten

Feestzaal Amuse bevindt zich in een fantastisch groen kader. Dit is echt een prima locatie voor familie- of communiefeesten, babyborrels, rouwmaaltijden e.d. Het prachtige pand in landelijke stijl beschikt over drie afzonderlijke en flexibele zalen met alle moderne faciliteiten.

Werkelijk alles is in huis om het je naar de zin te maken. Voor een klassiek diner kan Amuse tot 90 personen ontvangen, voor walking dinners tot 100 personen, voor recepties tot 180 personen.

Chef-kok Alexander studeerde af aan Ter Groene Poorte als kok met specialisatie patisserie. Gastvrouw Annelien heeft een diploma interieurvormgeving. Elk feest wordt met passie en toewijding voorbereid volgens de wensen en het budget van de klant. Alles wordt bovendien in eigen huis bereid met de beste ingrediënten.

Een charmant interieur en een zonnig terras waar je kan aperitieven of genieten van een pousse-café maken de totaalbeleving compleet. Kinderen mee? Daar zijn gepaste kindermenu’s en verschillende speelmogelijkheden voor.

Deel met uw vrienden:

gesloten op dinsdag en woensdag
ruime parking • verschillende kinderfaciliteiten

  • Groenstraat 1, 8760 Meulebeke, België
  • 051 – 43.67.41
  • 0496 – 321.813

Contacteer Amuse Feestzaal

Contacteer