Look-Out

Waer Waters

Groot-Bijgaarden

12.000 m² wellness in één resort

The sky is the limit in Waer Waters, de hemel voor wellness én – begin volgend jaar – het grootste spa- en saunaresort van ons land. Om gasten nog meer, beter en comfortabeler te verwennen verdubbelt de oppervlakte tot 12.000 m².

Met nog meer (opgiet)shows, nog meer bruisende baden, dampende sauna’s en stomende ‘speciallekes’. Kortom nog meer sensatie. Als je het hier niet vindt, vind je het nergens.

Waer Waters, uniek in haar soort, stroomt door drie wondere werelden, zodat je optimaal kunt ontspannen op de manier die jij het prettigst vindt. Fun en Friends gaat voor relaxen met vrienden(groepen), Health en Body staat voor zintuigen-prikkelende wellness mét badkledij, Body & Mind is een naaktzone voor zen-zoekers. A wellness ought to be.

Next door opent tegen volgend jaar, 2019, een hotel dat naast levensgenieters ook zakenmensen moet verleiden. Het hotel, perfect gelegen vlakbij E40 en Brusselse Ring, geeft rechtstreeks toegang tot het wellnessresort (dat na sluitingstijd openblijft voor hotelgasten), het feel good-restaurant en een knaller van een fitness: een belevenis pur sang!

Deel met uw vrienden:

elke dag open (behalve 25/12 en 1/1), van 11u tot 23u van maandag tot donderdag en van 10u tot 23u van vrijdag tot zondag

  • Rodenberg 21, 1702 Groot-Bijgaarden

Contacteer Waer Waters

Contacteer