Look-Out

Verbiest & Co

Tienen

Fijnproeversniveau

Er bestaan nog zekerheden in het leven… Keurslager Verbiest & Co in Tienen bijvoorbeeld, waar ze al 85 jaar vol voor versheid, hygiëne en topkwaliteit gaan.

Zo werkt deze keurslager enkel met Duroc D’Olives, het meest malse en smaakvolste stukje varkensvlees op de markt. Hier zijn ze fier op hun wit-blauw Belgisch rundsvlees en zijn ze ook verdeler van Belgisch wagyu, uniek in de streek, uniek in smaak.

Keurslager Verbiest & Co, élke dag op zoek en in de weer om klanten het beste van het beste te bieden, is een plekje voor culinaire meerwaardezoekers: hier kun je niet alleen terecht voor absoluut kwaliteitsvlees, maar ook voor lekkere charcuterie, een mooi aanbod kazen, een groot gamma bereide gerechten én een levendige sfeer. Terwijl je aan de toonbank staat, zie je de slagers in de open keuken uitbenen en versnijden.

Ook om haar traiteurdienst staat het team van Verbiest & Co bekend. Van de Vlaamse kust tot diep in de Waalse bossen. Met hun koude en warme (thema)buffetten, barbecues of walking dinners tillen ze je feestje of event naar fijnproevers-niveau.

Deel met uw vrienden:

open van dinsdag tot en met zaterdag van 8.00 tot 12.30 uur & van 13.30 tot 18.00 uur • op zaterdag tot 17.00 uur • zondag en maandag gesloten

via beedrop.be kun je je boodschappen bij Verbiest & Co en andere lokale handelaars online bestellen en thuis laten leveren

  • Strijdersstraat 59, 3300 Tienen
  • 016 – 81.18.34

Reserveer online

Reserveer