Look-Out

Tapas Comer

Ternat

Spaanse zon in Ternat

Je kent ze misschien ook wel: de betere tapasrestaurants in Barcelona, verborgen pareltjes weg van de toeristisch drukte, met kraakverse gerechtjes en een fantastische couleur locale. Marco Diricx en Sylvia Bogemans, die al tien jaar scoren met restaurant Conviva, zijn er dol op, raakten er door geïnspireerd en openden met Tapas Comer nu hun eigen stukje Spaanse zon in Ternat.

Inktvisringetjes paneert Marco in huis, manchegokroketjes, albondigas en patatas bravas zijn homemade en sardientjes worden à la minute en a la plancha gebakken: Tapas Comer werkt op vers en kwaliteit en speelt op sharing en gezelligheid. De gerechtjes komen in een losse sfeer centraal op tafel, om samen met vrienden en familie te delen, net zoals ze het in Spanje doen. Enkel het brood – Het Fonske, een heerlijk desembrood met krokante korst op basis van Ternatse tarwe – is lokaal.

In je glas kiest Tapas Comer voor rode en witte sangria, Spaanse wijnen, zwoele cocktails en mocktails. Het leven vieren? In Tapas Comer doen ze het alle dagen!

Deel met uw vrienden:

alle dagen open, behalve op zondag, maandag en feestdagen

  • Statiestraat 48, 1740 Ternat, België
  • 02 – 309.56.43

Contacteer Tapas Comer

Contacteer