Look-Out

Tapa Ti

Sterrebeek

Hip en gezellig

Voorjaar 2018 openden Rudi en Karla samen met zoon Kenneth en dochter Jutka naast de Kasteelhoeve een Tapas- en wijnrestaurant: ”Tapa Ti”. Met foodsharing en socialising in de hoofdrol.

In dit hippe en gezellige restaurant kan je kiezen voor een comfortabele zetel of een plaatsje aan één van de halfhoge tafels of net zoals in Spanje aan de immense eettoog.

Alle gerechtjes in tapasvorm (ook Belgische specialiteiten) worden in het midden van de tafel geserveerd en iedereen van het gezelschap kan naar hartenlust proeven. Bovenop heel wat tapas gerechtjes die je à la carte kan kiezen zijn er ook 3 menu’s.

Een lichte lunch (drie tapas en één glas wijn) kost er € 20, een Tapa Ti menu (6 gangen) € 35. Wil je er een lange gezellige avond van maken dan kan je kiezen voor het fijnproeversmenu (9 gerechtjes). Hiervoor leg je € 49 op tafel.

Naast de uitgebreide wijnkaart met ontdekkingen uit alle windstreken is er het krijtbord achter de toog waar je een selectie van wijnen per glas vindt, die zorgvuldig geselecteerd en geproefd worden door papa Rudi en dochter Jutka. Zoon Kenneth leeft zich heel creatief uit in de open keuken en geeft graag wat meer uitleg bij elk gerecht.

Deel met uw vrienden:

gesloten op zaterdag- en maandagmiddag en op dinsdag gans de dag

reserveren gewenst • gratis parking voor de deur • terras

  • Beekstraat 48, 1933 Sterrebeek
  • 02 – 310.64.45

Reserveer online

Reserveer